Fotomarketing

Het hebben van een fysiek aandenken vormt, in een tijd waarin alles digitaal gaat, een sterk contrast. Dit zorgt voor waardering en herkenning. Fotomarketing van Crowd People uit Almere is hier het ideale voorbeeld van. Dankzij deze manier van marketing ontstaat er optimaal contact met de klant. Dit functioneert bovendien direct als gespreksstarter.

Hoe werkt Fotomarketing Almere?

Zo snel als de foto is gemaakt, zo snel wil men hem hebben. Crowd People zorgt er daarom voor dat de foto’s binnen enkele seconden bewerkt en uitgeprint zijn, eventueel in een bedrukte hoes met bedrijfslogo of bedrijfsnaam, locatie of datum. Deze manier van fotomarketing is een creatieve oplossing om mensen naar jouw beursstand of winkel te trekken. Onze fotografen zijn representatieve enthousiastelingen die niet bang zijn om op bezoekers af te stappen. Met een spontane vraag en een lach plukken zij uw doelgroep zo uit het publiek om hen op de foto te zetten, waarna een informele situatie ontstaat, waarin je jouw product, dienst, bedrijf of organisatie in de spotlight kunt zetten. Daarnaast hebben de bezoekers een aandenken waar jouw bedrijfsnaam op staat!

Daarnaast is er de mogelijkheid om de foto’s niet alleen direct mee te geven, maar ook om deze direct te uploaden naar een speciale site. Zo staan alle foto’s binnen 24 uur na het evenement online, waar bezoekers hun eigen foto kunnen vinden en downloaden. Door deze foto’s daarnaast nog op Facebook te uploaden, vormt dit een geschikte kans om meer aandacht te trekken naar jouw Facebook profiel. Hiermee ben je verzekerd van meer aandacht voor je product of organisatie.

Crowd People biedt naast Fotomarketing Almere ook Videomarketing en Mobile Marketing aan. Deze manieren helpen je in het behouden van een sterk contact met de klant. De verschillende soorten marketing worden volledig aangepast naar jouw wensen. Van tevoren nemen wij uitgebreid de tijd om alle details door te spreken om zo aan je wensen te voldoen. Meer informatie over fotomarketing kun je hier vinden.

Fotomarketing Almere