Recruitment

Een uitdagende, variërende baan willen we allemaal, maar er zijn maar weinig banen die ook daadwerkelijk iedere dag anders zijn. Vastroesten in je werk gaat je bij ons zeker niet lukken en je hoeft ook niet bang te zijn dat je werk als routine gaat aanvoelen. Bij Crowd People is iedere klus namelijk anders: andere mensen, andere collega’s, andere locaties en ander werk. Het is dus van belang dat je flexibel bent en dat je van variatie houdt. Vind je het daarnaast ook nog leuk om anderen blij te maken, ben je goed in het voeren van gesprekken met een commercieel tintje en ben je niet bang om de aandacht van onbekenden op te eisen? Ben je representatief, servicegericht en ben je in staat om je liefste lach op te zetten en daarmee anderen te overtuigen van jouw mening? Dan zoeken wij jou en jij waarschijnlijk ons!

Studentenbijbaan Almere

Werken bij Crowd People Almere is niet zomaar een studentenbijbaan. We hanteren een vrij strenge selectie en dat is niet voor niets. Je maakt veel uren, ook in de weekenden en avonden, op wisselende locaties. Je moet in staat zijn om je aan te passen aan de waarden van het bedrijf en het is belangrijk dat je je in kan leven in producten en diensten waarvan je wellicht nog nooit eerder hebt gehoord. Tegenover deze criteria staat echter wel dat we je een hoop kansen en mogelijkheden bieden. Je bezoekt de meest toffe bedrijven en mag backstage koekeloeren bij de grootste organisaties. Je ontvangt een lekker salaris via onze backoffice bij Pay2Day en kan direct opscheppen over de namen waarvoor je hebt gewerkt. Je leert enorm veel op het gebied van (bedrijfs-)communicatie, marketing, fotografie en klantenservice.

Mochten wij nou even enthousiast zijn over jou als dat jij bent over ons? Dan willen we graag nog even in gesprek met je. Klinkt spannend, maar dat is het niet. Terwijl je geniet van een kopje koffie of thee, of een glaasje cola indien dat meer je ding is, vuren we een aantal vragen op je af. Er is geen goed of fout antwoord, enkel het antwoord wat het beste bij jou past. Zo leren we je beter kennen en kunnen we gemakkelijker inschatten tijdens welke klussen jouw kwaliteiten en talenten het beste tot hun recht komen. We willen immers dat je enthousiasme over je baan te zien is in de manier waarop je werkt. Alleen dan kan je met een oprechte lach een product, dienst, bedrijf of organisatie promoten.

Studentenbijbaan Almere