Hostess

Hostess Almere

Misschien nog wel belangrijker dan een eerste indruk is een warm welkom. Met een hostess van Crowd People Almere wordt aan die eis voldaan. Ons brede team bestaat uit verscheidene hostesses die in te zetten zijn op verschillende soorten evenementen. Van beursstands tot cateringservice en van congresbegeleiding tot aan dealershows: onze hostesses zijn tijdens iedere gelegenheid professioneel. Van tevoren peilen wij in een gesprek wat van belang is voor jouw product, dienst of organisatie. Aan de hand van dit gesprek selecteren wij een aantal hostesses die aan jouw wensen voldoen. Een hostess die zich geheel kan vinden in de visie en waarden van je bedrijf is namelijk beter in staat de juiste boodschap over te brengen, wat op den duur zorgt voor een goede match tussen klant en bedrijf.

 

Een aantrekkelijke hostess kan functioneren als warm ontvangst, als informatief aanspreekpunt of ter promotie van een merk op een evenement.
Meer over deze service lees je hier.

Onze hostesses worden streng geselecteerd en zijn verzorgd, vriendelijk en geduldig. Door voorafgaand aan het evenement een gesprek aan te gaan, kun jij je visie en je doel benoemen en de hostess(es) uitvoerige instructies geven. Zo weten zij precies wat er van hen verwacht wordt en weet jij wat jij van hen kan verwachten. Graag denken onze hostesses ook mee in de mogelijkheden en ze zijn niet bang om hun ideeën voor te dragen.

Ons team bestaat uit geselecteerde hostesses die zorgvuldig zijn gekozen op basis van uitstraling en motivatie. Zij beschikken allemaal over dezelfde eigenschappen en hebben daarnaast een open en aantrekkelijke uitstraling. Onze hostesses zijn niet bang om het gesprek met bezoekers aan te gaan. Zo worden zij het perfecte aanspreekpunt en kunnen zij gemakkelijker een beursstand onderhouden, een ontvangstcomité vormen of fotografiemarketing uitvoeren. Daarnaast zijn zij ook inzetbaar als horecamedewerker, receptioniste of als bemanning voor de garderobe. Onze hostesses zijn verzorgd, vriendelijk en professioneel, zodat klanten de gegeven service associëren met je bedrijf.

Hostess Almere