Promoteams

Een doelgroep vinden is één ding. Om deze dan ook nog te benaderen, kan een grote stap zijn. Dat is waar onze promotieteams in beeld komen! Onze professionals zijn enorm breed inzetbaar en komen overal vandaan, wat zorgt voor een diverse groep aan enthousiastelingen die uitstekend samen kunnen werken. Doordat zij elkaar kennen, weten de promotors precies waar zij goed in zijn en kunnen zij onderling op elkaar inspelen. Dankzij de grootte van ons team kunnen wij voor ieder merk de juiste mensen inzetten. Onze promotieteams bestaan uit representatieve, professionele en proactieve studenten die je doelgroep aanspreken en je merk in het zonnetje zetten. Daarom kunnen wij ook met zekerheid zeggen dat je geen beter promotieteam kan vinden dan onze promotieteams Almere.

Door een strenge selectie te hanteren, zijn wij in staat je merk het beste tot zijn recht te brengen. We werken immers alleen met verzorgde en gemotiveerde fanatiekelingen met een positieve uitstraling. Deze waarden worden vervolgens geassocieerd met je merk, waardoor je imago ook direct een boost krijgt.

Voordat wij een promoteam gaan samenstellen, gaan we gaan met je in gesprek om je missie, visie en kernwaarden te bespreken. Door deze helder te communiceren, weten wij precies wat er van ons verwacht wordt en kunnen we de verwachtingen overtreffen. Zo ben je verzekerd van een perfecte branding van je bedrijf.

Daarnaast heb je niet alleen keuze uit ons aanbod aan promotiemedewerkers, maar mag je zelfs nog keuze maken in het soort taken dat zij uitvoeren. Heb je liever dat er iemand is die foto’s maakt? Dan regelen we dat! Heb je iemand nodig die met een lach flyers of samples uitdeelt? Doen we net zo graag! Ook merchandising, guerilla campagnes en logistiek behoren tot de mogelijkheden. Weet je niet zeker welke manier van promoten het beste bij je bedrijf past? We geven je graag advies over de marktstrategie, de markt waarin je actief bent en welke vorm van marketing het meeste resultaat kan geven. Wij komen dan met een plan om je bedrijf optimaal te profileren met behulp van onze promotieteams Almere.

Promotieteams