Merchandising

Als je studentenwerk zoekt in Almere is de merchandise afdeling van Crowd People echt iets voor jou! Je krijgt meer werkervaring en ontmoet mensen en/of ondernemers uit het vakgebied waar jij later actief in wilt zijn. Ben jij een representatieve Salestopper!? Meld je aan voor studentenwerk in Almere!

Al jaren zijn wij actief op het gebied van commercie en verkoop. Niet voor niets zijn wij dan ook koploper in het voorzien van merchandising. Doordat wij over meerdere opslagruimtes beschikken op verschillende locaties in Nederland zijn wij in staat om snel ter plaatse te zijn en kunnen wij sneller schakelen.

Studentenwerk Almere

Bovendien zijn wij in te schakelen voor het beheer en het plaatsen van displays en POS-materiaal. Onze professionals nemen het werk uit handen en laten hun creativiteit los in het decoreren van een winkel, het opbouwen van een stand of het aanpassen van een etalage. Naast creativiteit komt ook hier onze ervaring met commercie en verkoop weer terug: wij weten precies hoe wij producten op dusdanige manier kunnen presenteren dat de koopwens bij de klant toeneemt. Dat betekent meer verkoop op zowel lange als korte termijn.

Crowd People neemt werk uit handen op het gebied van planning, de opslag van materialen, routing en onderhoud. Ook trainen we personeel op locatie, zodat de verkoop bevorderd wordt. We delen de ins- en outs van verkoop en het belang van upselling, maar daarnaast trainen we ook het personeel om notabele signalen op te vangen en te verhelpen. Denk hierbij aan klachten, opmerkingen of suggesties die klanten vaak niet uitspreken, maar wel direct communiceren naar een merchandiser. Door de merchandiser te trainen om hierop te reageren of om dit terug te rapporteren, ontstaat er een grotere klanttevredenheid.

Daarnaast is het ook mogelijk om Crowd People in te zetten om zelf de verkoop te regelen. Het gehele traject van opslag, verplaatsing en verkoop is dan volledig in onze handen, waardoor u er geen omkijken meer naar heeft.