Over Crowd People

Op zoek naar toffe en enthousiaste studenten? Crowd People is hét studenten uitzendbureau van Almere dat van jouw campagne een knallend succes maakt!

 

Enthousiaste, gezellige en professionele medewerkers verzamelen en die dan ook nog met elkaar laten samenwerken om een product in het zonnetje te zetten: het is geen eenvoudige opgave. Gelukkig bestaan onze promoteams uit representatieve fanatiekelingen die staan te popelen om je uit de brand te helpen. Helden en heldinnen noemen wij ze. En terecht, want ze gaan zonder twijfel de uitdaging aan. Iedere dag, keer op keer.

Weet je al precies wat je nodig hebt om je product of dienst een positieve boost te geven? Cool! Dan gaan we direct aan de slag om het juiste team voor je samen te stellen, zodat het promoteam geheel aan jouw wensen voldoet en precies past bij hetgeen dat jij uit wil stralen. Weet je niet zeker welke aanpak het beste bij jouw product, dienst of doelgroep past? Dan kunnen we je adviseren over de mogelijkheden en de kansen die daar bij komen kijken. Onze professionals zijn flexibel inzetbaar en komen overal vandaan. En juist die diversiteit zorgt voor een ijzersterke samenwerking. Door de grootte van het team kan Crowd People voor ieder merk de juiste mensen inzetten. Onze promotiemedewerkers zijn allemaal verschillend en toch delen zij één kernkwaliteit: een merk op de juiste manier overbrengen.

Wij zijn gespecialiseerd in het inzetten van studenten en net afgestudeerden. We verzorgen adhoc aanvragen, parttime dienstverbanden, projecten of (tijdelijke) fulltime opdrachten. Crowd People staat voor jou klaar! We zijn een full-service HR organisatie die zoekt naar oplossingen voor verscheidene bedrijven, organisaties en merken. Onze partners zijn ondernemers die geen 9-tot-5-mentaliteit hebben, maar die 24 uur per dag en 7 dagen per week doorgaan. Deze commitment is terug te zien in onze service. Alles staat in het teken van het tevreden stellen van de klant.

Crowd People, hét studenten uitzendbureau Almere, biedt deskundigheid, kwaliteit en service voor een prachtige prijs. We kijken naar het belang van werkgever en werknemer. Door aandachtig te luisteren naar de behoeften en hier persoonlijke aandacht aan te besteden, zorgen wij voor een gegarandeerd succes. Door snel te handelen en onze werknemers op de juiste plek te zetten, worden hun talenten maximaal benut. Onze succes driehoek bestaat uit talent, discipline en passie. Dat zijn de kwaliteiten die wij over willen dragen aan de klant, met onze medewerkers als tussenschakel.

Uitzendbureau Almere